"Keutamaan kami adalah memberikan servis yang terbaik, memudahkan urusan penjual dan pembeli, serta memastikan semuanya berjalan dengan lancar."

Saya Asrul Sani merupakan Perunding Hartanah Berdaftar (REN 36844). 

Keutamaan kami adalah membantu pemilik tanah menjual tanah pertanian mereka dengan mudah kepada pembeli yang mampu membeli dengan tunai. Fokus kawasan adalah di sekitar Selangor & Negeri Sembilan terutamanya di Hulu Langat, Sepang, Beranang, Lenggeng, Mantin, Nilai, Jelebu, Kuala Pilah, Seremban, Rembau dan Sendayan. Kebanyakkan tanah yang dijual adalah Tanah Rezab Melayu.

Pada tahun 2022 ini. Fokus utama adalah melaksanakan dan menjual Projek Lot Banglo Geran individu. Terdapat 7 projek lot banglo yang sedang diusahakan iaitu di Beranang, Jenderam Hulu, Sg Merab, Kuala Pilah dan Kg Pantai, Seremban.

Ramai pembeli berminat mencari dusun dusun yang mempunyai pokok durian, langsat, duku, rambutan, manggis dan nangka. Mereka sedia membeli tanah tanah dusun di sekitar Negeri Sembilan & Selangor. Sedikit latar belakang, saya mempunyai pengatahuan di dalam penanaman buah-buahan dan sayur-sayuran dan telah menamatkan pengajian dalam bidang Hortikultur di UPM.

Bagi pemilik yang ingin menjual tanah dusun. Sila hubungi saya di no 011 1097 2942.

ANTARA TANAH PERTANIAN UNTUK DIJUAL DI PELBAGAI LOKASI

RM300K - JELATOK, LENGGENG
RM370K - KG SEMANTONG, LENGGENG
RM260K - SESAPAN KELUBI
RM390K - SG BIOH
RM850K - LABU, NEGERI SEMBILAN
RM3.5M - SEMABOK MELAKA
RM2.5M - SELEMAK, REMBAU
RM360K - SG BIOH, LENGGENG
200 EKAR REMBAU
RM1.8M - PEKAN BERANANG
RM3.3M - BUKIT DAMAR
RINCHING HULU, SEMENYIH

LOT BANGLO UNTUK DIJUAL SEKITAR SELANGOR & NEGERI SEMBILAN

JENDERAM HULU, SEPANG
KELUBI HILLS, BERANANG
LAGUNA LAKE, BERANANG
SESAPAN BATU REMBAU, BERANANG
KG PANTAI, SEREMBAN
PERSIARAN EMAS - SG KEMBONG HILIR

Kenapa Memilih Kami?

Berpengalaman

Kami memberikan fokus pada hartanah sekitar N9 & Selangor. Selain penjualan tanah kami menguruskan penjualan dan pembelian hartanah subsale dan juga projek baru.

Fokus Kawasan

Kami fokus di kawasan Beranang, Lenggeng, Jelebu, Mantin dan Bangi, Ulu Langat. Kami mempunyai banyak senarai hartanah yang dipromosi dan sedang diuruskan jualannya

Selamat & Dijamin

Kami merupakan Perunding hartanah yang berdaftar dengan LPPEH. Segala urusan dijamin selamat dan mengikut undang undang. 

Kami Uruskan

Bermula dengan nasihat harga , pemasaran, permohonan pinjaman hinggalah selesai, kami uruskan dari awal hingga akhir sehingga selesai. 

Aktiviti Yang Dijalankan

HUBUNGI KAMI

Kami merupakan Perunding Hartanah Berdaftar yang bernaung di bawah Agensi Hartanah Berdaftar NSA Nasir Sabaruddin Associates Sdn Bhd. Kami memasarkan produk-produk pemaju seperti tanah lot dengan geran individu, perumahan dan juga komersil (kedai pejabat). Segala transaksi adalah benar di mana pemaju mempunyai permit yang sah dan projek adalah mengikut undang-undang yang berkaitan.

Sila hubungi kami di 011 – 1097 2942  (Asrul– REN 36844)  untuk sebarang pertanyaan lanjut